KLAPHUYSVERHALEN

Gepubliceerd op: 06 mei 2019 16:50

KLAPHUYSVERHALEN

 

Anzichtkaart Maassluis

 

 

Het is bij aardig wat Maassluizers bekend dat er al een aantal jaren een groep van Sluizers op de woensdagmiddag bij elkaar komt om meningen uit te wisselen over het heden en verleden van Maassluis.

Die meningen zijn haast altijd een samenraapsel van leuke historische zaken of van recentere data, die onder het genot van koffie of thee besproken, becommentarieerd en van kritiek voorzien de Klapruimte ingegooid worden.

Het bespreken van historische zaken wordt afgewisseld met het vertonen van een film/dvd en foto's van allerlei onderwerpen. Deze worden tijdens het vertonen besproken c.q. Klaphard toegelicht en dat kan door iedere aanwezige gedaan worden.

Het blijkt, dat hierdoor nieuwe Klappers worden aangetrokken. Gewoon meeklappen met de groep! Na afloop is men het er over eens, dat het weer zinvol, gezellig en de moeite waard was.

Meeklappen?

Dat kan! Het Klaphuys is elke woensdag geopend van 13.45 – 16.00 uur en gehuisvest bij de Kunst en Cultuur Academie aan de IJsvogelstraat 2. Een gastvrij, fijn en perfect onderkomen.

Koffie en thee zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar en de toegang is gratis.